alt
alt

Profiel

ieIngrid Elferink werkt sinds januari 2008 bij SPES BV in de functie van consultant. Na haar studie Talen en Culturen van het Midden Oosten, heeft Ingrid al snel gekozen voor een carrière in de ICT, door het volgen van een postdoctorale beroepsopleiding Informatieanalyse en -beleid. In 1993 rondde ze deze opleiding af. In de jaren daarna heeft ze diverse technische functies in de ICT gehad, variërend van programmeur tot projectleider. Daarbij heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van systeemontwikkeling voor non-profit organisaties en (grote) zakelijke dienstverleners.
Bij McKesson Nederland BV was Ingrid in de periode 2002 tot en met 2006 in de rol van senior ontwerper, en later productmanager, nauw betrokken bij de invoering van DBC's in de gezondheidszorg. Ook heeft Ingrid bij McKesson een belangrijke rol gehad bij de ontwikkeling van informatiesystemen voor de GGz.
In 2007 heeft Ingrid in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis als projectleider diverse implementatietrajecten en pakketselecties geleid en was ze mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het automatiseringsbeleid.
Binnen SPES BV houdt Ingrid zich met name bezig met consultancytrajecten in de GGz en met het ontwikkelen van softwareproducten. Ingrid beschikt over haast encyclopedische kennis van GGz- en AAZ-ICT (inclusief EPD's), DBC's, relationele databases, webtechnologie en .Net. Ingrid is een resultaatgerichte en collegiale teamworker, sterk in analyseren en organiseren.

View Ingrid Elferink's profile on LinkedIn