alt
alt

Nieuwsarchief

SPES sponsort G-voetbalteam DVSU
(Augustus 2016)

In seizoen 2016/2017 spelen de voetballers van het G-team Forza Friends 3 van DVSU uit Utrecht met onze naam op hun borst! Mede dankzij een bijdrage van SPES kunnen deze kinderen ondanks hun beperking elke week samen voetballen.
SPES sponsort diverse projecten voor kinderen met een ernstige ziekte of een beperking.SPES en GGz Oost Brabant implementeren zorgpaden
(Juni 2015)

In de visie van GGz Oost Brabant vormen zorgpaden DE manier om complexe interventies te beschrijven, waarmee de caseload van de behandelaren overzichtelijk blijft, shared decision-making door behandelaren en cliŽnten mogelijk wordt en het individuele zorgplan voor alle betrokkenen inzichtelijk wordt. Uiteindelijk doel is om zodoende de kwaliteit en doelmatigheid van de geleverde zorg te verbeteren. In de meerjarenbeleidsvisie van GGz Oost Brabant neemt de ambitie om breed zorgpaden in te voeren dan ook een belangrijke plaats in.

In 2014 kreeg SPES BV de opdtracht om samen met de eigen afdeling ICT van GGz Oost Brabant het EPD-component van zorgpaden te realiseren.
Vakblad Computable heeft onlangs een mooi artikel over dit project gepubliceerd.

Lees verder: http://www.computable.nl/artikel/achtergrond/zorg/5401616/1276929/ggz-oost-brabant-implementeert-zorgpaden.html#ixzz3cqpW403ZSPES samen met GGz Oost Brabant genomineerd voor Computable Award 2015
(Maart 2015)

Het project BIZ Zorgpaden van GGz Oost Brabant en SPES BV is genomineerd voor een Computable Award, in de categorie ICT-project van het jaar in de zorg! Samen met negen andere projecten is het BIZ Project gekozen uit 58 inzendingen.
Op donderdag 19 maart 2015 zullen GGz Oost Brabant en SPES BV gezamenlijk het project presenteren tijdens de vakbeurs Zorg & ICT in Utrecht, en wel om 13:00 in meetingroom Mission 1 in de Jaarbeurs.

Aanvulling 3 april 2015: helaas behoren we niet tot de finalisten voor een Computable Award. Toch zijn we bijzonder trots op onze top-10 klassering!DOT-versie ZC-Connect beschikbaar
(Augustus 2012)

Versie 5 van ZC-Connect ondersteunt naast het aanleveren van DBC's ook het aanleveren van DOT zorgproducten aan de DCM van CHS. Hiermee kunt u zowel X/Care van McKesson als CS-Ezis van Chipsoft verbinden met hetzelfde controlesysteem als gebruikt wordt door zorgverzekeraars voor het beoordelen van declaraties.

Wilt u uw huidige versie van ZC-Connect upgraden naar versie 5, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met uw contactpersoon bij CHS.

Zie voor meer informatie de website van CHS.UMC Utrecht interviewt Marcel Selier over maatschappelijk verantwoord ondernemen
(September 2011)

Het Universitair Medisch Centrum heeft onlangs een interview met Marcel Selier, directeur van SPES BV, op haar website gepubliceerd. Onderwerpen: maatschappelijk verantwoord ondernemen en de sponsorprojecten van het Wilhelmina Kinderziekenhuis die SPES BV de afgelopen jaren heeft gesteund.

Marcel Selier

Klik hier voor het filmpje (flash).ZC-Connect nu ook voor CS-Ezis van Chipsoft
(Maart 2010)

Onlangs is versie 2 van ZC-Connect beschikbaar gekomen. Kon de vorige versie alleen een connectie leggen tussen VM2 van CHS en X/Care van McKesson, deze nieuwe versie kan ook ingezet worden in combinatie met CS-Ezis van Chipsoft! De eerste "CS-Ezis-ziekenhuizen" hebben in februari ZC-Connect versie 2 in gebruik genomen.

Zie voor meer informatie de website van CHS.Verhuizing naar Culemborg
(Mei 2009)

SPES BV heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren. Zo willen we, naast onze consultancy- en interim management activiteiten, onze softwaredevelopment sterk uitbreiden. In 2008 zijn we hiermee begonnen, met de introductie van ZC-Connect. Onze ambities vereisen groei van omzet en personeel, maar ook professionalisering van onze organisatie. Om hier ruimte voor te creŽren, zijn we per 1 mei 2009 verhuisd naar een moderne kantoorunit in Culemborg.

img

We hebben gekozen voor deze locatie vanwege:
- de centrale ligging, net buiten de randstad
- de bereikbaarheid, zowel per auto (snelweg A2 op 5 minuten afstand) als per openbaar vervoer (NS-station op 200 meter afstand)
- de moderne en zakelijke uitstraling van het pand en de aanwezige voorzieningen.
Hieronder vindt u een foto-impressie.

img
Ontvangen

img
Werken

img
VergaderenSPES BV doneert couveusekleertjes
(Juni 2008)

SPES BV doneert couveusekleertjes aan de NICU-afdeling van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (lees verder: Vriendenbrief WKZ, pagina 6...)